The Beat In Me

It's just the beat in me. Not only the music. It's everything my heart beats for. Cause the beat just goes on!

"Jag är flaj, oh så flaj.."

Publicerad 2012-02-19 15:10:50 i Lite allt möjligt,

Jag tror inte ni någonsin har hört denna låten. Det är iaf väldigt få som har det. En underbart skön låt från gruppen Afrodisiak, där Mattias Andreasson(EMD, Melodifestivalen) var en av medlemmarna. Det finns ett album med dem på spotify och det är ifrån 2005, så det är ju ett tag sen. Men ta och lyssna på denna!! :)

Afrodisiak – Flaj

Musik journalister ...

Publicerad 2012-02-18 14:55:49 i Musik,

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Att vara musik journalist som recenserar musik är ett ganska konstigt yrke. Eftersom smaken är väldigt skiftande från person till person.

Ta en sån som Markus Larsson på aftonbladet. Han hatar schlager. Trots det är det alltid han som varje år recenseraroch sätter betyg på alla låtar. Och i princip aldrig gillar något. Varför ska just han av alla journalister ha melodifestivalen som jobb, när det verkar som han inte gillar festivalen!
Han trackar även ner på EMD. Han kallar dem scarfs-muppar och pingviner och allt vad han säger. Hur kommer det sig att de säljer guld och har många fans? Det finns folk som gillar dem ändå! En person kan bara gilla hårdrock medans en annan bara gilla powerballader liksom!

Och hur taskigt är de inte att säga att Mattias är M:et som ingen kommer ihåg??! Mattias är en väldigt skön men laid-back kille. Gott då att han kommer med en sån rackarbajsare bra låt. En rnb-låt som verkligen behövs i Melodifestivalen! Jag var tvungen att gå in och lyssna på hans låt i förväg på svts hemsida. Jag var för nyfiken ;) Här kan du lyssna!



    

Avicii

Publicerad 2012-02-17 16:28:26 i Musik,

Avicii är alltså sjuk. Han blev inlagd på sjukhus i början av februari, pga magsmärtor, men blev utskriven för ca en vecka sedan. Detta är ju verkligen perfekt till hans Sverige spelningar och inte minst de tre utsålda Globen konserterna i början av mars.

Nu har han då ställt in två konserter i Malmö som skulle vart igår och idag.

Jag hoppas verkligen inte det blir så för konserterna i globen! Jag vet själv hur besviken man blir! Jag skulle gått på Rhianna i Stockholm i november. Men när vi kommit in, köpt dricka och satt oss, så kommer de ut en man på scen och berättar att det är inställt. Jag började typ allvarligt gråta!! Visste inte riktigt hur jag skulle känna... Sorg, hat, ilska i en väldig blandning.

Så hoppas för alla er som köpt biljett att han frisknar till och att det blir av!!

( Hade gärna haft en biljett dit själv^^, )


(Artikel från Expressen.se)

Han är ju verkligen gryyym!! Absolut bästa partylåten på år och dar!!

Älskade röda-mattan-klänningar

Publicerad 2012-02-13 17:15:24 i Lite allt möjligt,

I veckan vare då Grammy Awards i USA. Jag spelade in själva galan men tittade på för-minglet och röda mattan via deras hemsida. Vilket var sjukt roligt! :) Många kändisar, mycket snygga kläder och snygga personer!

Jag tänkte ge min syn på kläderna och lite andra små kommentarer.




Fergie. Sjukt cool! Lite väl genomskinlig kanske. Men som Fergie är så passar de henne as bra :D


Julianne Hough. Den vill jag ha själv!! :) Väldigt fin!


Carrie Underwood. Den absolut finaste klänningen av alla denna kväll! Så vacker va hon! Denna vill jag ännu mer ha själv! (Fatta den i klar blå, åhh hade vart perfection!<3)


Katy Perry. Ganska lik föregående. Men inte lika fin ;)


Taylor Swift. Mycket fin klänning där med!


Kelly Rowland. Ja, fint här med. Hade vart snyggare om de på överdelen hade vart på underdelen med ;)


Nicki Minaj. Eskorterad av Påven(!) ;) Sjuk outfit, inte de snyggaste. Men sån är hon. En mini Lady Gaga!


Adele. Hon är bara så vacker! En Glittrig och väldigt glammig klänning, underbart fin!


Sasha Gradiva. Sjuuuuk klänning. Inte alls snyggt. Eller jo, om pistolen togs bort. En liten terminator här eller??


Corinne Bailey Rae. En as fin klänning som fått kritik efteråt. Jag gillar den dock :)


Alicia Keys. Fin fint :) Älskar den upptill med lite futuristiskt med axelvaddar och halsbandet. Dock är jag inte ett jättefan av skorna. Känns som tårna ploppar ut vilken sekund som helst!


Robyn. Och så lite svenskt. Bara kul :D Väldigt typisk robyn outfit. Med hennes signatur skor och minst sagt speciella skor.


Lykke Li. Svenskt här med. Visste inte att hon va så pass stor i USA :) Lite tråkigt klädd men hon lyfter det med frisyren och den genomskinliga toppen.


Vilken är eran favorit? Min är absolut Carrie Underwoods! Och tycker ni att Corinne Bailey Raes klänning va så ful som jag läst på massa hemsidor??

Man undrar ju hur dumma vissa folk är ...

Publicerad 2012-02-10 19:22:29 i Lite allt möjligt,

Detta är reklam för någon slags metod för att behålla sitt hår och inte tappa det.


(Bilden är tagen från aftonbladet.se , annons från mediaupdate.se)

Grejen med denna bilden är ju att benan i håret har flyttats åt sidan! Möjligtvis har de blonderat håret med.
Men iaf, vem vet hur det ser ut i mittbenan i efter-bilden ser ut, det som syns på före-bilden.

Reklam, reklam ... Ibland är de lite dumma ...

Mellon

Publicerad 2012-02-10 14:46:58 i Musik,

Som jag skrev i tidigare inlägg har jag alltid älskat melodifestivalen! Nu nu idag har jag satt ihop en spellista med massa låtar från olika år genom tiderna :)

Melodifestival Nostalgi - Spotify lista!

Jag blir så lycklig av de flesta låtar här! Det är sjukt att musik kan skapa så många känslor. Musik är livet!! <3



"En Mello-fantast's vardag"! (Konstverk gjort av mig!!) ;)

Ricky Martin

Publicerad 2012-02-09 20:33:23 i Musik,

Asså bara titta :D blir ju helt Galen typ ju!! Hade nästan glömt bort Ricky Martin!!



Jag blir ju typ nostalgisk när jag tänker på honom. Vem kommer inte ihåg hans låtar från runt 2000. Livin' la vida loca och She bangs är väl de mest kända.

När jag såg honom först i Glee-avsnittet så tyckte jag inte han hade förändrats så mycket.. men jag tar nog tillbaka det. Jämför på dessa bilder ;)



Fast han har ju ändå blivit 12år äldre sen 2000, så klart han förändrats lite grann. För åh så snygg han är nu :D

Kom på en annan rolig sak när jag letade bilder... Titta! Är de inte lite lika??



Ricky Martin vs Daniel Da Silva!

Plugget som jag inte kommer sakna efter studenten!!

Publicerad 2012-02-07 23:37:03 i Lite allt möjligt,

Att skjuta upp något man måste göra är aldrig bra. Att sitta och börja på en as jobbig filosofi-uppgift bara 7h innan deadline är inte heller bra. Speciellt inte för en person som jag som bara stressar upp mig.

Vet inte hur många gånger jag kom på mig själv bara sitta och glo in i mina texter och böcker... Sånt man inte förstår sig på borde filosofi heta! Ska nog föreslå de till Skolverket!

Men när uppgiften sedan är klar så är de ack så skönt!! Men nu vill jag bara sova och vakna dagen innan studenten. Klarar inte av fler såna här uppgifter. *håll ut, håll ut!!*

Godnatt!

Underbara youtube!

Publicerad 2012-02-06 22:50:24 i Lite allt möjligt,

Om man någon gång inte har något att göra och har en data med internet, så har man alltid något att göra ;) Ja, de är bara att surfa runt på youtube! Finns så himla mycket roligt!!

Här kommer några fågel klipp :) Älskar fåglar! Har en undulat själv :)

Har ni några favorit youtube-klipp? :)






Superbowl

Publicerad 2012-02-06 00:48:53 i Sportens värld,

Som den äkta sportfåne jag är så är jag nu inne på den fjärde sporten för idag. Först vart de skidor, både alpint, längdskidor och skidskytte. Efter det va de bandy-vm-final (Som Sverige vann!! :) ) Sen fotboll, Milan-Napoli. Och nu är det då superbowl, amerikansk fotboll!

Amerikansk fotboll som jag knappt förstår mig på. Rugby har jag sett tex när jag var i skottland. Detta är bara lite mer hårt. Rugby är verkligen över brutalt!! Men ärligt talat vet jag inte vad skillnaden är. USA kanske bara vill ha sitt eget namn på det. Dock vet jag att rugby inte har alls lika mycket skydd som amerikansk fotboll. Vad mycket jag vet ;)

Menmen, nu sitter jag här framför superbowl i alla fall. Håller mig vaken än så länge..
Det är inte främst för sporten jag tittar. Utan för att se all uppståndelse på läktarna och innan match osv. Det går nog inte riktigt föreställa sig hur det skulle kännas att vara där live. Sjuk adrenalin kick vore de nog!!

Har ni sett amerikans fotboll någon gång? Eller tittar/tittade ni rent av på super bowl?

Isf kan ni ju berätta vad ni tyckte om matchen. För nu somnar jag... Zzz...
Kan ju inte se allt av alla sporter. De vore patetiskt ;) haha!

Romantiska komedier!

Publicerad 2012-02-05 22:52:16 i TV och Film,

Jag fulllkomligt älskar romantiska komedier! Jag vet inte varför men så är det. Jag vet även att alla filmrecensörer hatar dem. De tycker de är förutsägbara. Men de gillar jag :P Jag kanske är konstig men jag kan se filmer som a cinderella story, she's the man och bring it on flera flera gånger. Det har jag gjort också.

Men nu då, jag kan vill ha lite nya filmer att titta på :) Här tänkte jag ni, mina få men underbara läsare, kunde hjälpa mig!
Har ni någon eller några bra filmer som ni kan rekomendera? Helst romantiska komedier, men även andra komedier eller lite drama kan funka! Bara det inte är action eller sience fiction...blää! ;)


(Bild från http://cordell.blogg.se)

Dagens avslutning

Publicerad 2012-02-05 00:12:45 i Lite allt möjligt,

Lördagen avslutas/söndagen börjas med allra första avsnittet av Sex and the city!! Ingången till ett nytt serieberoende ;) Men detta är bara för bra för att undvikas!

Har sett några avsnitt här och där på tv. Och självklart har jag sett båda filmerna. Men nu har jag bestämt att se hela alltet från början! Boxen har jag fått låna och den innehåller alla(och jag menar alla!) avsnitt och alla säsonger :) (OMG, var kommer detta sluta..).

Ne, nu vill jag börja titta! Så gonatt folks!


Melodifestivalen!

Publicerad 2012-02-04 22:57:59 i Musik,

Melodifestival-veckorna är underbara! Jag älskar ny musik och älskar showen. 8 nya låtar varje lördag som man kan sitta och diskutera omkring. Antingen hissa eller dissa.

Jag har alltid så länge jag kan komma ihåg tittat och varit insnöad i melodifestivalen.

Så, ikväll var de så melodifestivalens första deltävling. Alltid denna stora förväntan på något stort. Det börjar lite knaggligt om jag ska vara ärligt. Först någon dansuppvisning och nått. Som följdes upp av att de tre programledarna dök upp. Helena, Sarah och Gina. Alla tre är väldigt härliga personer men även de var lite tråkiga till en början.

Första uppträdandet, Sean Banan, drog igång allt rätt rejält! As bra och skön melodi som jag absolut tycker förtjänade en finalplats med hans show! :)

Sedan rullade allt på utan några direkta händelser. Inga direkt bra låtar kom.. Men till slut! Så dök underbara Loreen upp! :D Hennes låt var så jävla grym rent ut sagt!! Redan efter 20 sekunder kunde jag säga att detta är min favorit! Allt var så bra. Showen. Låten. Kläderna. <3 Älskade att hon var till största delen helt ensam på scenen! Sjukt bra allt! :D

Efter alla låtar började programledarna leverera mer och mer och underbara Gina är så jävla härlig när hon går runt i green room och skojar och pratar med artisterna! Då började min uppfattning av första programmet ändras. Allt blev bra!

Så såhär sammanfattningsvis så tycker jag det var en bra början på Melodifestivalen 2012! Jag kan även nu säga att jag kan se Loreen som en vinnare av hela alltet och kanske tillomed Eurovision.

Vad säger ni? Kan ni se Loreen som vinnare? Eller vad tyckte ni om första programmet? :) Kommentera på!




Byxorna är funna!

Publicerad 2012-02-03 23:41:26 i Lite allt möjligt,

De "skinande byxorna" jag sökte efter i ett tidigare inlägg har jag nu äntligen hittat! Jag frågade helt enkelt Josefin Crafoord herself på twitter. Det är alltså American Apparel !! :D

Nu, ska jag bara överväga om de är värda pengarna... men de tror jag. Känner mig dock lite osäker på att köpa byxor på nätet. De kan ju sitta så olika. Annars får jag helt enkelt vänta till nästa Stockholms-resa ;) Jag jag och min familj har planerat att göra i vår.

Någon som vet om de alltid finns inne i butiken i Sthlm??

Abboooooow??!! :D

Publicerad 2012-02-02 23:22:58 i Lite allt möjligt,

Jag. Vet. Inte. Vad. Jag. Ska. Säga.... I ett litet chocktillstånd för ögonblicket!! Hur i h-vete hände detta??! :D Jag är asså positivt chockad, om det är något man kan vara?

Tisdagen den 31/1 2012, slog jag besöksrekord! 500-fucking-27 st!! (527 asså!!) :D Så sjukt över glad är jag just nu!!

Tack alla ni som är så underbara och bara kollar in på min lilla blogg :) Ni är guldvärda för mig <3 Y'all make me wanna party right now! :D  

Maaaaaat :)

Publicerad 2012-02-02 15:09:15 i Lite allt möjligt,

Så himla gott är detta! Hericot vert(gröna böner säger några) med bacon lindat runt!! Underbart gott och väldigt lätt att göra.

Bara koka hericot verten och linda bacon runt ett par stycken. Sen stek dem och njut av :D

Jag kan äta de som godis men idag som mat när jag inte orkar göra mycket annat!


Om

Min profilbild

Louise

Louise heter jag. Skrivsugen, Bloggsugen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela