The Beat In Me

It's just the beat in me. Not only the music. It's everything my heart beats for. Cause the beat just goes on!

Kontoret

Publicerad 2012-01-31 18:53:13 i Lite allt möjligt,

HAHAHAH!! Jag blir så jävla glad av denna reklamen! Såg den första gången igår på tv och började le direkt :D Det är en reklam för TV4 s nya serie Kontoret. Så underbart är de!! Måste bara dela med mig :D :D :D

Skimmer byxor

Publicerad 2012-01-31 18:49:45 i Lite allt möjligt,

Jag har under några veckor nu tänk på ett par byxor, som jag själv tycker är sjukt snygga. Jag vill bara veta om det är något speciellt märke eller om någon vet var man kan köpa såna??



Jag upptäckte en bild där Cher Lloyd har på sig liknande. Titta på bilden här -->




Sen har Josefin Crafoord på sig ett par såna i denna videon. Sjukt bra rapattack med :) Älskar Vakna med the voice! Tittar på de varje dag när jag kommer hem på dagarna. Jag är sån nörd så jag spelar in de varje morgon och tittar på de sen, och har gjort det i flera år nu :P

USA's damfotbollsliga läggs ner???

Publicerad 2012-01-30 23:03:02 i Sportens värld,

Vad är det jag hör på sporten?? Ska USA's fotbollsliga, WPS, för damer läggas ner? WHAT?! Typ den bästa och största ligan för damfotboll i världen!!

Jag surfade in på sportbladet och insåg att det inte var exakt så. Den kommande säsongen ska ställas in. Detta pga en juridisk tvist med affärsmannen Dan Borislow. Sportbladet skriver att Sports Illustrateds Grant Wahl har uttalat sig på twitter om att spelarna är informerade och att en utav anledningarna ska vara att Borislow ”har avlett resurser från investeringar i ligan”.

Detta betyder att Marta och andra storstjärnor kommer söka sig till Europa och kanske tillomed Sverige!! :D Marta är visst i kontakt med 5(!) klubbar i Sverige. Hoppas hon kommer till typ Göteborg!
Det betyder också att många andra svenska stjärnor kanska kommer söka sig hemåt igen.

En stor händelse för oss damfotbolls intresserade. Om detta hade hänt premier league hade de vart den absolut största nyheten i VECKOR!! Men det är bara att acceptera att damfotboll och herrfotboll är två vitt skilda saker. Måste ta och skriva mina tankar om det någon dag med! Där har jag åsikter!!



(Foto: Scanpix)

Min värld

Publicerad 2012-01-29 23:49:34 i Lite allt möjligt,


Inne i min egna lilla värld... I drömmarnas värld, böckernas värld, filmernas värld! Det är en helt annan värld än verkligheten.




Nya Charlotte Kalla??

Publicerad 2012-01-28 19:05:02 i Sportens värld,

Nja, inte direkt. Men att åka längdskidor är iaf väldigt roligt ;) Trots att man knappt vet hur man ska köra och vilken växel som är vilken och allt. Men denne bara att testa sig fram och köra på lite! As kul faktiskt :D !


Ett HV71 med Nya Krafter !

Publicerad 2012-01-27 23:42:40 i Sportens värld,

I torsdags var de då hockey. Jag var så sugen på att gå och var flera dagar innan matchen. När jag vaknade i torsdags morse så vaknade jag dock med känslan, Jag Mååste Gååå! :) Så så blev de.

Som sagt så är jag ju en sportnörd och en hv-fantast(och har alltid varit)! HV är ju Laget med stort L här i Jönköping. Hockey är vår religion typ... ;) Jag försöker se alla matcher på tvn och de blir typ alla, men de går ju inte alltid.

De senaste omgångarna och senaste månaden(och lite till...) har varit väldigt tuffa för HV. Men då har ryktena kring David Petrasek gått. Det ryktades om att han skulle komma tillbaka hem till HV efter en sejour i Ryssland. Så, i måndags så bekräftades det. Han är tillbaka!! :D Det var väldigt varmt välkommet!

I torsdags då så gjorde han debut, tillsammans med Per Ledin som kom tillbaka efter skadeuppehåll. Man kände direkt när man kom in i kinnarps den positiva stämningen och en härlig känsla. HV spelade ävenas bra!! "Petraasek-effekten" som det kallas i efterhand!! Sååå skönt att se dem spela hockey igen!! Och så bra!!

Nu börjar HV kliven mot toppen i tabellen igen och resan mot SM-guldet har börjat!! :D Gooo HV71!!



Petrasek och Johan Davidsson, som även han gjorde en toppenmatch!!



Per Ledin har verkligen saknats i matcherna han nu vart borta! Skönt med han i laget igen!



UNDERBAR VINST HV!!! :D

Glee !!

Publicerad 2012-01-27 16:50:24 i TV och Film,

Jag började titta på Glee för ca 1-2år sedan. Efter jag sett första programmet så var jag helt fast! Jag gick i musikklass i högstadiet och fullkomligt älskar  musik och körer. Därför blir jag så glad av att se Glee. Uppträdandena, dramat, romantiken, konflikterna. Allt! Om ni aldrig har sett det, är det ändå värt att se några klipp eller varför inte några avsnitt. Det går att se tex. på youtube. Gör det! ni kommer inte ångra er. Se de gärna från första avsnittet med, så ni hänger med.



Nu pågår säsong 3 och jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt släpps. Säsong 1 och 2 tog jag upp på typ ett halvår och det är en hel del avsnitt.

Nu inför säsong 3 så undrade jag hur de skulle kunna hitta på nya spännande konflikter och teman. Men de är ju underbara, de dyker upp nytt och nytt och nytt igen hela tiden :) Har läst att det även kommer komma en säsong 4. Jag undrar vad som kommer hända då, vilka som ens kommer gå kvar på skolan.

Här kommer även blider på en snyyyggg kille, Darren Criss, som också är med i Glee. Inte från början, men han dyker nog upp i säsong 2 om jag inte minns fel. Snygg är han i alla fall enligt mig :)



Här kommer några klipp. Jag hade kunnat välja typ 20 klipp men förkortade ner det lite ;) Det sista klippet är väldigt roligt. De macho killarna i fotbollslaget dansar! Till Single ladies!! :D







Photoshop

Publicerad 2012-01-26 17:35:35 i Lite allt möjligt,

Jag fick photoshop i julklapp och älskar att hålla på och mixtra lite granna :D Så nu idag och igår har jag gjort en liten grej ;) Inte översnygg och överavancerat men ändå! :)


Besöksrekord!!

Publicerad 2012-01-25 12:48:06 i Musik,

Åhhhh vad glaaad jag blir när besöksstatistiken går upp !! :D Tack alla ni fina som bara går in och läser lite :) Det uppskattas!! Tack tack! Ni gör min dag!


P3 Guld / Guldbagge kläder

Publicerad 2012-01-24 17:36:56 i Lite allt möjligt,

När jag i helgen va på P3 Guld i götet så fanns det många med snygga kläder! Jag tänkte visa er några. Sen vart jag tvungen att visa Alicia Viklanders guldbagge klänning, den var för snygg för att inte visas :)



Hela galan började med att någon kommer ut i denna outfit. Först ser vi inte vem det är, men märker rätt fort att det är Veronica Maggio. Stå päls när hon började sjunga, det blev mäktigt! Väldigt coolt med ljusslinga blandat med en brudslöja över huvudet á la Lady Gaga! Snyggt, Veronica! :)
(Bild från stureplan.se)


När hon sedan tar av sig slöjan märker man den snygga tröjan med svarta shorts(eller om det är en kjol). Snyggt där igen! Platåskorna gör att hela outfitter höjs upp och blir med de ännu snyggare :)
(Bild från stureplan.se)


Här är Tove Styrke som kommer ut som en röd bakelse! Snygg och utstickande färg som passar Tove :) Snyggt med rött läppstift och jag tycker mig skymta ett par platåskor, som verkade va artisternas favoritskor denna kväll!
(Bild från stureplan.se)


Här kommer nu Soran Ismail. Han är så söt som han är, men med stickad tröja med skjorta under och en fluga på det blir han ännu sötare! Gillar även jeansen som halvfastnat på skorna. Coolt och lagom snyggt :)
(Bild från stureplan.se)


Rebecka and Fiona är två råcoola brudar. De kör på sitt egna sätt och trots att de inte sjöng live(tror jag inte iaf..) så blev de bra ändå. Något som jag vanligtvis är allergisk mot. De körde fullt ut på uppträdandet istället. Snygga kläder med deras socialistiska budskap som accessoarer. Allt blir coolt som de gör!
(Bild från mig själv!)


Här kommer en stor del i deras uppträdande. Och även de har platåskor! även som scenmaterial. Två stoora rosa platåskor! Älskar dem, Rebecka och Fiona!
(Bild från stureplan.se)


Musikhjälpen 2012 gänget, var jag tvungen att ta med! De är så himla härliga. Timbuktu(Jason) i sin jönssonligan inspirerade outfit, Kodjo ganska enkelt klädd men ändå snyggt och Gina i en svart enkel klänning med slits. Gina är så snygg så hon blir snygg i typ allt! Älskar hennes hår med :)
(Bild från stureplan.se)


Laleh är så himla härlig! Hon är sig själv och inget annat, go och glad! Hon kör på det hon gillar och på sitt speciella sätt. Här i en snygg enkel blå byxdress. Jag älskar byxdressar och det blir något annat än "en tråkig klänning"! Väldigt snygg och den skulle jag verkligen vilja ha själv!! Men ser ni under... vad är de för något... Jo! Ett par platåskor(!!!) ;) När jag såg henne live såg och också en konstig detalj. Hon hade ett par svart/grå-randiga strumpor i skorna! Och jag gillar det :) Det bara spär på min teori om att hon kör sitt eget race liksom!
(Bild från stureplan.se)


Här är då bilden på Alicia Vikander. Hon som "kom fram" genom serien Andra Avenyn på svt. En serie som jag verkligen gillade :) Idag är hon är framgångsrik skådespelare i Sverige. Denna klänning hade hon alltså på sig på Guldbaggegalan. Sjukt snyggt! Speciellt upptill :) På bilden ser de dock lite konstigt ut.. Men som sagt, snyggt :D
(Bilden är från Aftonbladet)


Måste bara lägga till att jag faktiskt hade med mig(och på mig på P3 Guld) mina platåskor! Inte lika flashiga och höga som Veronica eller Rebecka and Fiona. Men ändå :) Sjukt sjukt att det var så mycket såna skor! ;)

Känn ingen sorg för mig Göteborg!

Publicerad 2012-01-22 23:30:01 i Lite allt möjligt,

Jag vet att jag vart dålig på att skriva(inte skrivit något överhuvudtaget) i helgen. Men jag har vart i GÖTLABOORG, och haft de så jävla fint :D Stan, P3 guld lite tjöt, lite flum och så! Det kommer lite mer om det imon :)

Bara så ni vet att jag fortfarande lever, om de nu är någon som är så uppdaterad på min lilla blogg trots att jag har sjukt låga besöksantal ;) men men, jag ser positivt på saken. Kan bara bli bättre! :)


Idol-Jamilla = nya top model- Jamilla ?

Publicerad 2012-01-19 13:46:48 i TV och Film,

Jag sitter och har på tv3 samtidigt som jag surfar på datan. Plötsligt hör jag en bra låt och tittar upp. Märker att det är en reklam för den nya säsongen av Top Model Sverige. Helt plötligt kommer ett ansikte jag tycker jag känner igen. Kommer på att det är en tjej som heter Jamilla, som var med i idol 2010. Hon som till en början skämde ut sig för att sedan komma in att göra en ny audition för hon ändå hade en bra röst.

Nu är hon alltså med i den nya top model! Tjejen i den gula klänningen.
Titta själva!





 

Update: tandläkarn !

Publicerad 2012-01-19 12:23:37 i Lite allt möjligt,

En liten update om att de gick fin fint hos tandläkarn.

Och jag har kommit på en sak. Min tandläkare, som jag haft i ett antal år nu, är bäst!! Så himla go och snäll!! Om alla tandläkare vore så har man inget att oroa sig för! Vilket jag igår hade glömt bort när jag oroade mig så mycket. Ne, livet känns bra nu :)

Klar renovering för denna gången! Tror jag ;)

Publicerad 2012-01-18 21:20:41 i Lite allt möjligt,

Nu har jag mixtrat lite med bloggen och grunden är klar för denna gången. Jag tycker verkligen det är kul att hålla på och fixa med designen :) Men det är möjligt att de kommer små ändringar här och där, bara för att de som sagt är roligt. Hoppas ni gillar de :)

Kommentera gärna vad ni tycker, och var inte rädd för att vara ärlig!

Jag vet att det är en ganska simpel grej, men tänk på att jag är nybörjare och har jobbat i photoshop elements 10 för att få till det. Photoshop som jag fick i julklapp och har precis börjat använda det på allvar.

Som sagt, kommentera på :)



Sommar, sommar ... Jag längtar och saknar dig! (Bild tagen vid våran sommarstuga 2011)

Tandläkarn ..

Publicerad 2012-01-18 13:26:48 i Lite allt möjligt,

Imon är de dags att gå till tandläkaren. Är de bara jag som alltid är nervös när man går dit?? *hoppas inga hål, hoppas inga hål!!* Extra jobbigt är de då jag själv aldrig har haft hål och behövt laga!

Jag kommer också på mig själv att inte äta något onyttigt dagarna innan tandläkarn, hur onödigt är inte de?? Om man är onyttig ca 362 dagar om året men inte de tre dagarna innan de är dags. De är knappt värt de... Äh, jag tar nog lite läsk ändå och hoppas på de bästa imon ;)


15 juni = student . 16 juni = arbetslös ??

Publicerad 2012-01-17 19:24:07 i Lite allt möjligt,

Med allt det sjuuuuuukt roliga med att ta studenten så kommer även ångesten över vad som kommer hända sen. Helt plötsligt kommer jag inte kunna ha något att gå till varje dag. Inte på samma sätt vara i en klass och umgås. Inte på samma sätt gå i skolan. Aldrig mer!

Jag har länge tänkt på att skaffa ett jobb för att inte plugga vidare direkt, med tanke på att jag är så skoltrött nu. Det känns som det behövs en paus! Men då måste man ju ha ett jobb.

Jag sitter just nu och filar på mitt cv och tänker på vart jag kan lämna in det. Jag har haft ett cv innan, men har märkt att det inte är utformat som ett riktigt cv ska. Samtidigt som jag sitter och ändrar layouten på den och gör allt väldigt tydligt och fint tänker jag, "hur överfint måste det egentligen vara?? Jag är ingen expert! Jag kommer troligen inte heller utforma ett cv på jobbet jag söker till!". Jag blir så trött på att jag skickar iväg cvn hit och dit men inte ens får ett svar tillbaka! De kan tillomed svara att vi inte vill ha dig men snälla ge mig bara ett svar!! Jag blir så trött på allting sånt just nu!

Det är inte lätt...

Wild one's

Publicerad 2012-01-16 18:44:41 i Musik,

En låt som får mig på riktigt bra humör. Och en låt som man kan tagga till. Vet att det är mycket snack om studenten här. Men jag är så trött på allt skolarbete och då dagdrömmer jag mig fram till studenten istället

Jag orkar inte med allt plugg. Så, jag pushar allting framför mig istället. Ingen bra ide. Men jag gör det nästan varje gång det kommer någon skoluppgift. Så sitter jag här dagen innnan det ska in... och bloggar. Så dags att ta tag i det nu. *det tar snaaart slut, det tar snaaart slut!* *suck*

Några bra tips att få plugget att bli roligt:

-  Ha någon bra musik på i bakgrunden, sjung gärna med lite ;)

-  Ta tag i det och när du sätter dig ner för att plugga, så plugga

-  Belöna dig efteråt, så du under tiden kan se fram emot det :)


NU, är det dags för mig att sätta igång med plugget! Hörs :)



Renovering på g ...

Publicerad 2012-01-15 22:52:39 i Lite allt möjligt,

Jag håller på att mixtra lite med bloggen då och då. Försöker komma in i bloggandet och lära mig hur jag gör om den. Försöker göra den lite mer personlig och fin :) Så om designen ser lite weird ut någon gång eller om de dyker upp bilder här och där, så är det därför. Jag håller alltså på att renovera så smått ;) Tack.

Collage av klänningar

Publicerad 2012-01-13 23:48:44 i Lite allt möjligt,




Massa bilder av klänningar som är fina. Någon blandning av detta kan jag tänka mig. Jag vill ha en blå klänning, helst som den överst i mitten. Gärna med lite öppen rygg. Har inte bestämt om jag vill ha axelband eller inte. Men men, här är min ide i alla fall :)

Sista terminen.

Publicerad 2012-01-13 21:59:41 i Lite allt möjligt,

Då har jag börjat min SISTA TERMIN i gymnasiet. Hur sjukt låter inte de?? :D Sista terminen innebär mycket. Det innebär längtan till framtiden, ångest inför framtiden, alla sista betyg, bal och en massa annan planering inför STUDENTEN !! :D

Balen då, den har jag verkligen börjat längta till och inte minst hur över fin man får vara. Klänning har jag inte köpt någon än men har en liten ide åtminstone. Snart kommer ett litet kollage med massa bilder på hur jag vill ha min klänning :) så håll ut! ;)

Sega dagar

Publicerad 2012-01-10 15:38:56 i Lite allt möjligt,

Dagar man inte orkar nått. Dagar man helst bara vill liga kvar i sängen och bara chilla. Inte göra något. Förutom att mosa i sig chips och läsk. Just därför köpte jag mig ett paket pringels och 7-up påväg hem! Underbaaaart :)

Gå och lägga mig-problem ..

Publicerad 2012-01-09 23:44:33 i Lite allt möjligt,

Jag får ganska ofta på kvällarna känslan av att jag inte vill gå och lägga mig. På lov är det helt okej. Då kan man stanna uppe hur länge man vill oavsett. Men nu, när verkligheten kommit tillbaka, funkar det inte riktigt. Ändå sitter jag uppe och kollar på ännu ett avsnitt av sex and the city. Jag måste verkligen ta och kolla på de från första avsnittet någon gång. Avsnitten är så mycket roligare att se än filmerna.

Aja. Det är väl ändå dags att lägga sig snart, med Elsa boken och tillslut ett P3 Christer podcast att somna in till!

Sport, sport, sport..

Publicerad 2012-01-08 16:35:03 i Lite allt möjligt,

Ishockey och skidor har min vecka bestått mycket av. Ishockey med underbara JVM och HV71! Skidor med massa tour de ski, skidskytte och lite alpint. Jag är ju sportfåne och de är inte mycket jag missar gällande sporter. Trots att ögonen ville blunda så tvingade jag mig uppe till alla JVM matcher. Och när de går så bra i slutändan är de verkligen värt de!! Så jävla kul att de vann allt tillslut :D

Tour de ski avgjordes idag och jag har även där sett alla lopp förutom möjligtvis en. De har både vart upp och ner för Sveriges del. Men de äääärrr så typiskt att man missar det allra sista loppet för herrarna och att de då går så bra, för hellberg speciellt!

När nu skolan börjar imorgon igen så kommer det inte bli lika mycket sport och det kommer jag sakna. Men men.. Så är de!

De är bara att tänka tillbaka och njuta av de som svenskarna åstadkommit senaste veckan :)

Ny-bra-musik-lucka

Publicerad 2012-01-07 15:19:46 i Musik,

Jag som musikälskare märker rätt väl när de ibland uppstår luckor i min musik. De perioder när man inte upptäcker någon bra ny musik. De perioder då man fastnat i "gamla" bra låtar. Då man märker att man kan heeela texten och vaarje liten ton i alla låtar man lyssnar på.
De perioderna kan vara lite sega och tråkiga, men smidigt upptäcker man att man inte kan lyssna nog på vissa låtar. Låtarna som håller i längden. Låtarna som verkligen är värda att lyssna på!

Här är en sån låt som har håller nu i typ 1år och jag blir fortfarande lika glad när jag hör den!

Att fastna ..

Publicerad 2012-01-06 23:30:29 i Lite allt möjligt,

IRRITATIONEN som uppstår när man skrivit ett helt inlägg och allt sedan försvinner!!
Men aja, bara att börja om..

De senaste veckorna har ett "beroende" växt upp. Jag började titta på serien Elsas värld på tv3 play. Till en början tyckte jag det var lite väl jobbigt vissa stunder. Nu gillar jag det mer och mer. Faktum är att jag nu längtar till varje torsdag då ett nytt avsnitt släpps!

Som om inte serien vore nog så har jag även börjat läsa Sofi Fahrmans först bok om Elsa, Elsas mode. Även där har jag fastnat! Det är något som gör att jag inte vill sluta läsa :)

Dessutom så har serien ett mycket bra soundtrack! The sounds Something to die for är riktigt bra!



Sammanfattningsvis så har jag nog rätt lätt för att gräva ner mig i en grej och sedan vara fast där ett tag ;)

Första inlägget ..

Publicerad 2012-01-06 18:17:18 i Lite allt möjligt,

Jaha. Hej på dig! Här kommer mitt första inlägg.
Vad skriver man så i ett första inlägg? Man kanske beskriver sig själv. Äh, den hoppar vi. Man kanske berättar vad bloggen kommer handla om. Ja, kanke det.
Denna bloggen kommer vara lite allt möjligt. Ny bra musik, snygga kläder, fina bilder och kanske lite anekdoter från mitt liv. Stor blandning men så är det. Sån är jag :)

Aja, välkommen i alla fall! Hoppas du ändå tycker det låter någorlunda och vill kika in då och då!

Om

Min profilbild

Louise

Louise heter jag. Skrivsugen, Bloggsugen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela