The Beat In Me

It's just the beat in me. Not only the music. It's everything my heart beats for. Cause the beat just goes on!

Markanta skillnader

Publicerad 2012-10-28 11:18:45 i Sportens värld,

Att det kan vara såna markanta skillnader mellan två organisationer i samma lag. Den ena organisationen är herrar. Där är det ett stort antal människor bakom som bygger upp allt från grunden. Den andra organisationen är damer. Där finns inte alls samma grund med folk som bygger upp allt, inga som binder ihop de olika damlagen, vilket gör att de inte blir någon sammanhållning. Tro mig, jag har upplevt detta själv.
Alla vet att de är STOR skillnad mellan herr och dam-fotboll idag. Men om man inte startar från den absoluta botten och bygger upp det från grunden och ser till att allt funkar som det ska, så lär det inte hända något som gör att damfotbollen får samma prestige som herrfotbollen idag.
De senaste 10åren har dock mycket förändrats till det bättre inom damfotbollen. Och det byggs upp sakta men säkert. Men om man inte börjar i lägre divisioner och ser till att det är bra från grunden så kommer de inte gå mycket snabbare att bygga upp. Det känns nästan lite som damfotbollen jobbar i motvind medens herrfotbollen bara glider fram på vågorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Louise

Louise heter jag. Skrivsugen, Bloggsugen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela